Aktuellt: Visningsbåten ligger i Gåshaga hamn på Lidingö. Ring eller maila för visning och provkörning!

RAWCAT™ måste upplevas ombord och ute på havet! Välkomna!

EcoQueen: Bildmaterialet presenteras i samarbete med magasinet EcoQueen.

Fotograf Thomas Carlgren www.carlgren.se

Raw Cat 40


RAWCAT™ är utvecklad i Sverige och helt anpassad för det nordiska klimatet och det moderna båtlivet. De lättdrivna och grundgående skroven i aluminium gör det möjligt att besöka skyddande vikar och öar som andra båtägare bara drömmer om. I skroven finns generösa stuvutrymmen, tankar och motorrum. Dessa är helt separerade från bodelen vilket garanterar en luktfri och tyst inomhusmiljö.


Boendekomforten överträffar allt i båtväg. Två rymliga hytter med full ståhöjd, badrum med dusch och vattentoalett samt ett riktigt kök, inget trångt och svårarbetat pentry.


Den välisolerade överbyggnaden i kombination med isolerglasfönster ger en kondensfri och varm boendemiljö året om, med en helt ny och revolutionerande volym och komfort.

Inget kapell, inga regnkläder. Stäng dörren, tänd braskaminen och beskåda skärgården, havet och vädrets makter genom dom stora panoramafönstren. Året runt!


RAWCAT™ är utformad så att du aldrig mer behöver stå och köra i regnet medan familjen trycker under däck, här är förarplatsen placerad i salongen intill det stora barköket.

Vid fint väder finns stora soldäck såväl i för som i akter. Dessutom en stor terrass om 40 kvm på taket!


Framdrivning sker med två miljövänliga marindieslar från Yanmar®. I kombination med de vassa skroven ger dessa en extremt låg bränsleförbrukning, samt en lugn och stabil gång i alla typer av sjö.


Hela skrovet är av svetsad aluminium och överbyggnaden är utformad i glasfiber. Båten byggs helt efter kundens behov och önskemål. Prototypen är byggd med två kabiner men inredningen kan anpassas för kontor, sjukvård eller varför inte en lyxig enkabin med stort badrum och tvättstuga.